Døgnvagt og døgnservice – Århus, Østjylland

Aabyhøj Låseservice – Din døgnvagt og døgnservice

Baglåsen er vores tilbud om døgnvagt og døgnservice til kunder i Århus som Østjylland. Skulle du akut få brug for en låsesmed, står vi altså til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage.

I vores kundekreds er der aldrig nogle der står og fryser uden for i kulden, vi lukker op og lukker ind, hver gang en nøgle tabes, eller en dør smækkes!

Låsesmed døgnvagt i Aarhus, Aabyhøj og Aarhus – læs mere her

Baglåsen

Ringer du på telefonnummer: 86 20 66 00, får du fat på en af vores døgnvagt og døgnservice, du kan ringe dag som nat – 24 timer i døgnet. Uanset tidspunkt rykker vi hurtigt ud og udbedrer problemet, hurtigt og professionelt.

Vi er grundige og forsigtige i vores arbejde, benytter os af moderne teknologisk udstyr, samt vores viden og erfaring.

Vi sikrer os naturligvis altid, at det er den rette vedkommende vi lukker ind et givent sted, og følger generelt alle love og regler forbundet med faget låsesmed.

Anden låseservice

Foruden ovenstående services tilbyder vi en lang række andre ydelser og produkter. Vi er et stort og alsidigt låseservicefirma, der hjælper vores kunder med alt inden for nøgler og låse.

Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende vores ydelser, er du meget velkommen til at ringe, sende en mail, eller komme forbi butikken, de nødvendige kontaktoplysninger finder du her på hjemmesiden.

Din Låsesmed
Silkeborgvej 329
8230 Åbyhøj

Telefon:
Døgnvagt: 86 20 66 00
Aarhus: 86 10 76 22

Din Låsesmed hjemmeside

info@din-laasesmed.dk